24 de camere standard, 6 camere duble superioare si 4 apartamente disponibile la Family Hotel Arnica

Divertisment la Family Hotel Arnica

Voia buna si distractia sunt asigurate in sala de jocuri aflata in foisorul din gradina. Aici regasiti locuri special amenajate pentru biliard, darts, fuss ball, ping-pong, air hockey, muzica buna si TV prin satelit, totul gratuit pentru clientii pensiunii.

Pentru amatorii de sporturi in aer liber sunt disponibile terenuri de tenis, minifotbal, baschet si patinoar natural (iarna).

O atractie pentru toate varstele adaugata de curand este pista de Tubing – amenajata pe dealul alaturat. 

Copiii au locuri de joaca special amenajate, in interior (jucarii, ansambluri de joaca, etc.) sau exterior in gradina (leagane, trambuline, tobogane, piscina, etc.).

Cele doua tiroliene amenajate in curte si pe dealul din fata pensiunii sunt noile atractii majore pentru copii.

Pensiunea noastra va pune de asemenea la dispozitie si o sala de fitness complet echipata pentru ca dvs. sa va mentineti in forma in fiecare zi, chiar si atunci cand sunteti in vacanta.

De asemenea, se pot organiza petreceri, dansuri, drumetii montane, plimbari cu bicicletele puse la dispozitie de catre Family Hotel Arnica, calatorii la cerere cu trasura, caruta  sau sania  (iarna) si picnicuri insotite de vin fiert, tuica fiarta si gratar in aer liber.

Copyright © Family Hotel Arnica 2010 – 2021