24 de camere standard, 6 camere duble superioare si 4 apartamente disponibile la Family Hotel Arnica

Atractii turistice in zona

Intruchipare a satului de munte romanesc, Moeciu de Sus poate fi locul perfect pentru o vacanta sau un weekend in mijlocul naturii. De fapt, este locul cel mai cautat pentru peisajele sale deosebite si atractiile turistice din zona: Castelul Bran ( si partia de ski de la Bran, dotata cu 2 teleski-uri si inchirieri de echipamente de ski), Cetatea Rasnov, Pestera Dambovicioara, Pestera Fundata, Biserica Neagra (Brasov), Poiana Brasovrezervatia de ursi de la Zarnesti si multe altele.

Castelul Bran este o locatie turistica impresionanta, marturie a vremurilor demult apuse din perioada medievala ce fascineaza prin istoria castelului si prin legenda sa, transmisa atat prin cronicile timpului, cat si prin literatura contemporana.

Cetatea Rasnov este o cetate taraneasca veche din orasul Rasnov (jud. Brasov), una dintre cele mai bine pastrate cetati din Transilvania. A fost construita in secolele 13-14 de catre locuitorii asezarii cu acelasi nume, cu scopul principal de a se apara impotriva atacurilor tatarilor. Aici au fost turnate mai multe cadre ale filmului Nemuritorii (1974) in regia lui Sergiu Nicolaescu.

Copyright © Family Hotel Arnica 2010 – 2021